Astianpesukoneet

Astianpesukoneen korjaus Helsinki, Vantaa ja Espoo

Kodinkonehuolto AH Lesch huoltaa ja korjaa astianpesukoneet Helsingissä ja muualla Etelä-Suomessa. Toimialueemme on laaja: pääkaupunkiseutu eli Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa, sekä myös koko eteläinen Suomi kuuluu palvelumme piiriin.

Huoltotyöt valtuutetulta ammattilaiselta

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme asentaa ja huoltaa erimerkkiset astianpesukoneet huolellisesti ja luotettavasti. Palvelumme on kokonaisvaltaista ja vastaamme huolto- ja korjauspyyntöihin ripeästi. Korjaamme laitteet ensisijaisesti paikan päällä ja monet korjaukset voidaan tehdä käden käänteessä asiakkaan kotona. Kun toimimme paikan päällä, asiakas säästyy vaivalloiselta koneen siirtelyltä ja kuljettamiselta.  Tarvittaessa tuomme kuitenkin koneen toimipisteeseemme ja palautamme sen huollettuna takaisin. Palveluumme kuuluu kaikenlaisten astianpesukoneiden huolto, myös integroitujen mallien.

Astianpesukoneen korjaus Helsinki, Vantaa ja Espoo. Kodinkonehuolto AH Lesch Oy korjaa astianpesukoneet luotettavasti.

Olemme valtuutettu takuuhuoltoyritys monille kodinkonemerkeille. Voit tehdä huoltopyynnön joko puhelimitse, sähköpostilla tai kätevästi sivuiltamme löytyvällä lomakkeella.

Asennus kaikille merkeille

Kun kyse on kodin vesijohtoverkkoon kytketystä kodinkoneesta, kannattaa asennustyö jättää aina ammattilaiselle - näin varmistustaan siitä, että liitostyöt tehdään varmasti oikein ja että liitokset ovat pitävät ja vesitiiviit. Meiltä saat ammattitaidolla tehdyn asennustyön kaikille merkeille.

Lue lisää muista palveluistamme

Valtuutettu huoltoliike palvelee!

  •  Meiltä huollot ja takuuhuollot
  •  Aina nopeaa ja luotettavaa palvelua
  •  Korjaus- ja huoltotyöt kätevästi paikan päällä
  •  Palvelua asiantuntemuksella jo 20 vuotta!
Tee huoltopyyntö heti