Jääkaapit

Jääkaapin ja pAkastimen korjaus ja huolto Helsinki ja UUsimaa

Kun jääkaappi ei toimi tai epäilet sen olevan korjauksen tarpeessa, ota yhteyttä palvelevaan, valtuutettuun huoltoliikeeseen!

Kodinkonehuolto AH Lesch Oy huoltaa ja korjaa jääkaappisi ja pakastimesi asiantuntemuksella ja lyhyelläkin varoitusajalla. Toimialueemme on mm. Helsinki, Espoo ja Vantaa - ja koko muu Etelä-Suomi. Olemme valtuutettu huoltoliike usealle merkille, joten meiltä saat takuuhuollot kätevästi, sekä tietenkin kaikki muuta tarvitsemasi työt. 

Huolto nopeasti ja ammattitaidolla

Huoltopyynnön tekemisen jälkeen suoritamme huolto- tai korjauskäynnin mahdollisimman nopeasti. Tulemme huoltamaan laitteen kotiisi tai yrityksenne toimitilaan, mutta mikäli jääkaappi vaatii laajempaa korjausta, tuomme laitteen korjattavaksi liikkeeseemme Helsingin Herttoniemeen ja palautamme sen työn valmistumisen jälkeen.

Jääkaapin korjaus ja huolto Helsinki ja Espoo. Valtuutettu kodinkonehuolto Ah Lesch Oy huoltaa ja korjaa jääkaapit asiantuntemuksella.

Korjaamme asiantuntevasti erilaiset jääkaappipakastimet tavanomaisista malleista esim. jääpalakoneen sisältäviin. Myös integroidut mallit!

Side by sidet ja jenkkikaapit

Suoritamme asiantuntemuksella nykyään suosittujen side by side -jääkaappipakastimien sekä jenkkikaappien huollot ja korjaukset.  

Asennus ammattitaidolla

Jos olet hankkinut uuden jääkaapin tai pakastimen, niin meiltä hoituu myös sen asiantunteva asennus. Neuvomme myös sen parhaassa mahdollisessa sijoittelussa, ihanteellisessa keskilämpötilassa ja sen asianmukaisessa ylläpidossa, käytössä ja puhdistuksessa.

Jääkaappi tai pakastin rikki? Meiltä nopea apu!

Kokenut huoltohenkilökuntamme tuntee kaikenlaiset jääkaapit, jääkaappipakastimet ja jenkkikaapit. Palvelemme Helsingin lisäksi Espoon, Vantaan, Sipoon ja koko muun Etelä-Suomen alueella. Ota siis epäröimättä yhteyttä, niin laitetaan jääkaappisi kuntoon!

Lue lisää muista palveluistamme

Valtuutettu huoltoliike palvelee!

  •  Meiltä huollot ja takuuhuollot
  •  Aina nopeaa ja luotettavaa palvelua
  •  Korjaus- ja huoltotyöt kätevästi paikan päällä
  •  Palvelua asiantuntemuksella jo 20 vuotta!
Tee huoltopyyntö heti