Pesukoneet

Pesukoneen korjaus Helsinki, Vantaa ja Espoo 

Kodinkonehuolto AH Lesch suorittaa pesukoneiden ja kuivausrumpujen huoltotyöt ja korjaukset pääkaupunkiseudulla ja koko Etelä-Suomessa. Olemme usean merkin valtuutettu huoltoliike. Kun havaitset pesukoneessa vian, sitä ei missään nimessä kannata lähteä korjaamaan omin päin, sillä väärin suoritettu korjaustyö saattaa pahimmillaan vahingoittaa konetta entisestään ja aiheuttaa vesivahingon - teetä työ siis aina kokeneella ammattilaisella!

Huolto nopeasti, ammattilaisten tekemänä

Pyykinpesukoneen huolto käy yleensä nopealla varoitusajalla vaivattomasti, joko asiakkaan luona tai tiloissamme Helsingin Herttoniemessä, riippuen korjaustoimenpiteiden laajuudesta ja kestosta. Aluksi tulemme paikan päälle kartoittamaan korjaustarpeen ja mahdollisuuksien mukaan teemme korjaustyöt heti. Mikäli korjaus vaatii lisätoimenpiteitä, pyrimme antamaan asiakkaalle myös mahdollisimman tarkan ja realistisen arvion korjauksen kustannuksista ja kestosta. Huollamme kaikenlaiset laitteet, mukaan lukien integroidut mallit.

 Pesukoneen korjaus Helsinki, Espoo ja Vantaa. Pesukoneet pääkaupunki seudulla korjaa Kodinkonehuolto AH Lesch Oy.

Suoritamme myös kuivausrumpujen korjaukset ja huollot asiantuntemuksella.

Pyykinpesukoneen asennus turvallisesti

Pesukone kannattaa aina asennuttaa ammattilaisten toimesta, jotta liitännät tehdään varmasti oikein ja asianmukaisilla välineillä, jotka eivät vahingoita esim. liittimiä tai putkia. Voimme suorittaa samalla myös esimerkiksi pyykinpesukoneen tasapainotuksen kaltevalle pinnalle. 

Pyykinpesukone rikki? Tilaa huolto meiltä!

Kodinkonehuolto AH Lesch Ky Helsingin Herttoniemessä on kodinkonekorjauksen pitkän linjan ammattilainen. Me kannatamme vanhan korjaamista uuden hankkimisen sijaan, ja haluamme olla luotettava kumppani asiakkaallemme antamalla aina mahdollisimman todenmukaisen arvion korjauksen laajuudesta, kustannuksista ja kannattavuudesta. Korjaamme kaikki pesukonemerkit Helsingin, Espoon, Vantaan, Sipoon ja koko Etelä-Suomen alueella. 

Lue lisää muista palveluistamme

Valtuutettu huoltoliike palvelee!

  •  Meiltä huollot ja takuuhuollot
  •  Aina nopeaa ja luotettavaa palvelua
  •  Korjaus- ja huoltotyöt kätevästi paikan päällä
  •  Palvelua asiantuntemuksella jo 20 vuotta!
Tee huoltopyyntö heti